Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohela själar

Vi vet så väl
att där ute finns
vi som är brutna i själen

vi behöver inte förklara
hur
när
eller varför vi inte har synliga skador


i andras ögon förnims vi ej
bara passerar
hanteras som farligt avfall
returburkar


vi sväljer så mycket
ditt tänk, dina resonemang

utanför normer, utan logik
vi sliter lite mer varje morgon
finner varandra i takt

vi som är brutna i själen





Fri vers av Sara Raimosson
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-05 02:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om att ha känselspröt som knäcks i världens trängsel. Hoppas du får känna kraft o mod o bevara din underbara känslighet (som inte bara är av ondo eller hur?)
2013-04-05

  Vind
Vilken känsla i:
"utanför normer, utan logik
vi sliter lite mer varje morgon
finner varandra i takt "

... och solidaritet. Fint.
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson