Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningarna


Serveras numera
på plastbrickor

Aldrig på
silverfat

I all vår naivitet
tror vi på det svartvita

Gråzonerna
står vi inte ut med

Vi kommer för nära
oss själva

Lustig känsla
av oroande lugn




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-05 09:51



Bookmark and Share


  Sunlight
ja...
men med hopp om förändring...
2013-04-05

    ej medlem längre
pardoxalt sant
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST