Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Vi har liftat på hemlösa vägar.  Vi har sovit i tomma hus.

Det finns ingenting kvar i världen. Låt mig glömma

mitt namn, och vila min vilja i din hand.  

 

Dra för fönstren och klä av dagens lögner.

 

Håll om mig. Jag rinner mellan dina fingrar

Se mig. Begrav min spegling i ditt öga.  

 

 

 




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 500 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-04-05 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker dikt, särskilt //Vi har liftat på hemlösa vägar// och //Vi har sovit i tomma hus// följt av //Det finns inget kvar i välden// ger starka bilder!
2013-06-04

  Tess74
I love it! Så fin
2013-04-09

    ej medlem längre
Fortsätt att skriva.
2013-04-06

  Linda CH VIP
En ny favorit!
2013-04-06

  Msann
Kan inte beskriva vad jag gillar med denna men jag älskar den!
2013-04-06

  surface to air
"..Se mig. Begrav min spegling i ditt öga."

Otroligt vackert!
2013-04-05

  smultronbergen VIP
Jag vill dra ett gammalt täcke över
mig, klättra upp på vinden med
Kalle anka i högar, invänta det där
glimtande ögat som säger jag är allt
i hela världen, fint.
2013-04-05

  Pärlemor
otroligt fin!
2013-04-05

  flygia
vacker
mycket vacker
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin