Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tumlar tillsammans!

Mina händer
greppar tag om dig

Vi tumlar tillsammans
genom tiden

Vi blir allt naknare
och hettan sprids sakta

Åtrån och begäret
växer för varje stund

Våra njutande blickar
tänder vilda lustar

Euforiska andetag
fyller oss starkt och nära

Varje del av kroppen skälver
fantastiskt och ömt


Hungrande kyssar
och ivriga kroppar leker härligt





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 641 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-05 14:44



Bookmark and Share


  Angel of love
Erotisk, sensuellt och vackert!
2013-04-07

  Carina Bendix
En vacker dikt..
2013-04-05

  Rise Little One
Passande text till fredagsmys ;)
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin