Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Everything is exposed!

Open your mind to lovely rhymes
Through space and time

Everything is exposed
It is all warm warm and warm





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-05 14:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Varmt
2013-04-07

  Angel of love
Öppna sig för kärlekens värme!
2013-04-07

  Rise Little One
Wonderful poem.
2013-04-05

  Federico Romano
Moast of us are open for love,
some are open for the opposite..
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin