Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädlyktor




lyktorna


i vinterträden


släckes
sakta



in i hjärterötter


stiga
dessa



diamantbäddar
andas



genom
ögonportarnas springor



regnbågsfjädrar
vilka målar



sakteliga


brunnslockens
öppnande




solstrålar
pennor

synes skimra

upp genom
marker


hudar


det är kommet

dit

nu

isarna stiger upp

isarna
öppnar valven


takåsarnas
tankespringor

sjunker in i

hjärtoasen




han

kysser

hennes ärr

knivarna skar djupt
i silverstråk


lade brotten
till rätta


hennes händer var rena


han kysser
hennes ärrade hud

nu dansar de

nedför
bärnstensflodens

uppstråk




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-05 15:51



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Något helande/förlösande över dessa bilder:

isarna
öppnar valven

takåsarnas
tankespringor

sjunker in i
hjärtoasen

lade btotten
till rätta
2021-02-02

  Lars Hedlin
VAckra fina ord
2013-04-06

  Yrre VIP
Ljuvliga tröstande ord!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser