Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i molnkam




öarnas
länder

lyfter hennes ansiktsslöjor


blå
andas


månskäran


kysser bergens
ögon


oblatseldar brinner

vägledande
på öarnas yttersta spetsar

hon andas

gryningens spetsbård





fåglar lyfter
hakar

ur fönsterramars
korsvägar

glasen är vingars
vida himmelsmaneter

kjolar


svävande

mjuka


blottar hennes nakna fotbjällror


den gamla kvinnan
somnar in

med leendeansikte
i molnkam




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-05 16:06



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fantastiskt fint..
2013-04-12

  Lars Hedlin
En vacker text som berör
2013-04-06

  Yrre VIP
Så ljuvligt!
2013-04-05

  Ninananonia VIP
Så vacker...molnkam
2013-04-05

    ej medlem längre

Mycket mycket vacker ...
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser