Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofödd

Jag faller i tomhet

I omätbar hastighet

Nedför tyst oändlighet

Varken start eller slut




Underbart det är här

Tyst och fridfullt

Jag hoppas jag aldrig föds

Och aldrig blir jag




Fri vers av John Silver
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-05 21:48



Bookmark and Share


  Tess74
Mycket bra!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

John Silver