Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda ögon

Vilda ögon återföds

Som häxringar på marken

De nya stövlarna styr stegen

Uppfinner geografi

 

Häxringarna styr stegen

Uppfinner den nya marken

Stövlar återföder geografin

Stegar vilda ögon

 

 

Den vilda geografin

Stegar häxringarna på marken

Återfödelsen styr

seendets demokrati




Bunden vers av svernbygrabben
Läst 270 gånger
Publicerad 2013-04-05 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben