Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
överlevnad


Plastblomma

 

Känner andetagen i nacken

 Gårdagens sorg

lever kvar

 

Som en blomma av plast

man aldrig behöver vattna

 

Allt annat dör




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-06 03:09



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande tankar
2013-04-08

  Anders Nordlander VIP
Det levande kan dö
Det av plast kan aldrig dö
Men lever inte

Bra text
2013-04-07

  Ole Sunnerfjell
Illustration av en overklig verklighet som påverkar
2013-04-06

  Palett
Starkt formulerat !!
2013-04-06

    ej medlem längre
mycket bra..
2013-04-06

  Lars Hedlin
Bra och stark i känslan
2013-04-06

    ej medlem längre
Ja, denna skapar funderingar!
2013-04-06

    ej medlem längre
Denna berör och får mig att tänka.
2013-04-06

  SatansSon VIP
jag har två plastblommor och två vanliga, nu går jag och vattnar de vanlibga.glömmer lätt.
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP