Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(ft)

 

Postmodernismens föreställning om att man själv skapar sitt eget jag är en illusion frammanad av samma jag som senare kommer att inse att är(ft)lighet varar längst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-06 22:42



Bookmark and Share


  Tarras
Intressant. Det finns i vissa kulturer en dogm att en människa kan bli precis vad som helst bara hon ger sig tusan på det. Detta stämmer givetvis inte eftersom inte bara gener innebär begränsningar. Resultatet blir i och för sig en och annan Tiger Woods, men i stort leder det till orättfärdigt uppblåsta egon och ständiga besvikelser.
2013-04-09

  Almagrundet
Eller är det kanske t o m så att när jaget inser sina ärftliga gränser, så uppnår det paradoxalt en sann frihet som inte riskerar att lyfta alltför högt i de blå illusionerna?
2013-04-06

  catharina.jerbo VIP
haha, som en stor tumme i ögat! eller en ruby på näsan?
2013-04-06

  Densen VIP
Kanske en kombination;)
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet