Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar

Fångar tankar
I flykten
De passerar förbi
För att snabbt försvinna

Tankarna formas
Av känslan i stunden
Något som påverkat varat
Gjort avtryck

Tankarna forsar fram
I en strid ström
Likt livet




Fri vers av AA VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-06 12:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Avtryck gör skillnad... fint fångat..
2013-04-06

  Carina Bendix
Precis så är det..jättefin text..applåd!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP