Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innerljus




när jag vaknade idag
förstod jag att jag
är den ena
vingen

och
att

du är
den andra
på en ängel
som söker sig hem








Fri vers av glasa VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-06 23:15



Bookmark and Share


  Lotta Th
Ett vemod, en riktning.
Tänkt på det flera gånger när jag läst.
Något dolt.
Spännande.
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP