Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom horisonten

Mitt i livet
Ser det förflutnas horisonter
Det som format mig

Befinner mig på döhalvan
Anar att det bortom horisonten
Finns andra vidare horisonter




Fri vers av AA VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 01:57



Bookmark and Share


  Vind
Just så...
och "döhalvan", underbart ord egentligen
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP