Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

Jag tänker på livet
Och jag tänker på döden
Det första begränsar oss
Det andra släpper oss fri

Gud vet vad jag skulle valt
Evig natt eller för alltid dag
Jag är fast någonstans emellan
Och Gud vet om mina kval




Fri vers av John Silver
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-07 02:06



Bookmark and Share


  Tess74
Gud har svaren?
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

John Silver