Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn mitt hjärta slå!

Månen lyser den upp min kropp
genom frostigt glas lyser den starkt

Ligger i skynkliga lakan
tänker på dig

Känner andetag i nacken
som att du presis är där

Lägg ditt huvud på min bröstkorg
hör och känn mitt hjärta slå

Dela värmen med mig!








Fri vers av Lars Hedlin
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-07 08:02



Bookmark and Share


  Angel of love
Vilken varm fin närhetskänsla.
2013-04-08

  Carina Bendix
Väldigt vackert skaldat..
2013-04-07

  stenen/ Yv Ericsson
Så vackert och varmt.
2013-04-07

  Maj-Lis VIP
Varm och vacker närhet
2013-04-07

  Ninananonia VIP
Fint
2013-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...
2013-04-07

    ej medlem längre
så fin!
2013-04-07

    Birgersdotter VIP
längtan
2013-04-07

  Rise Little One
Underbar närhet..
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin