Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hush my baby!

Hush my baby do not fear a thing
and don't you Cry

Just stay here with me
feel us tonight to the dawn and into the day




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-07 10:23



Bookmark and Share


  Angel of love
Ärligt och tryggt.
2013-04-07

    ej medlem längre
Varma innerliga ord.
2013-04-07

  Carina Bendix
Tryggt och tröstande..
2013-04-07

  Ninananonia VIP
Varma känslor :)
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin