Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En eld mellan två själar!

Känn Solens strålar idag
och hur jag tanker på dig med värme

Se upp mot stjärnorna ikväll
och känn att jag tittar på dig

Sänder min kärlek till dig
låt vinden smeka din kind

En eld mellan två själar
hungrade åtråvärda och äkta




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-08 09:15



Bookmark and Share


  Magica VIP
snyggt fångat!
2013-04-09

  Siggesdotter
En så fin text med ett klart och tydligt budskap till den älskade - hoppas föremålet för känslorna får veta :-)
2013-04-08

  Carina Bendix
Så väldigt fint skrivet!
2013-04-08

    ej medlem längre
Vilka ord och vilken bild! Underbart!
2013-04-08

    ADI Nehlin
så vackert
2013-04-08

  Rise Little One
Den rätta person kommer att känna av denna hettan
2013-04-08

    ej medlem längre
Känslan i dina ord når långt.
2013-04-08

  Angel of love
En het längtan efter den åtråvärda kyssen.
2013-04-08

  Federico Romano
Elden passionen, en bild målade jag för 20 år sen fast spegelvänd exakt som din..
Kyssen är elden..
2013-04-08

  Mia Popiana
Mycket vackra rader!
2013-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och längtande...
2013-04-08

    ej medlem längre

kärlekens eldar ..
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin