Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens labilitet


Dunk!


När det brinner
som intensivast
gäller det att se upp
för alla potthålen
i den annars
så välpermanentade vägen




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2013-04-08 10:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lyss till vårens trast
eller till knopp som brast
sådär som hjärtan brister ibland
så man vill få tår på tand
en sorts tröst i all hast
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST