Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My body is warm!

Sitting here in front of my computer
Wondering if you thinking of me to?

My green eyes shining bright
And the feeling inside my body is warm




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-08 11:39



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert och kärleksfullt..
2013-04-08

  Maj-Lis VIP
Längtan i både ord och blick
2013-04-08

    ej medlem längre
Längtansfulla ord.
2013-04-08

  Sofhia Wirström
jätte fin och vacker text om längtan
om kärlek
man hoppas vara besvarad.
2013-04-08

    ADI Nehlin
Längtan...
2013-04-08

    ej medlem längre
Dina gröna ögon fångar mina läsande ögon...
2013-04-08

  Angel of love
Vacker text, längtan känns!
2013-04-08

  Rise Little One
Sweet feelings, hope your wish comes true ;)
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin