Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörkaste hålet

 

 

I det mörkaste mörker

längre bort

än vad våra tankar kan föra oss.

 

I detta mörker gömmer sig

det klaraste ljus.

Det ljus som leder oss 

bort mot det 

som väntar själens upplösning.

 

Bortom där vi blir ett

med det förgångna

och ett med framtiden.

 

Ett med den gudomliga skaparen

i början av själens födelse.

 

Så, räds inte mörkret

för däri finns ljuset! 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 13:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2013-04-09

  Maj-Lis VIP
Fint...i de du skriver finns de hopp
2013-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
...och ljuset lyser upp mörkret...så fint...
2013-04-08

  walborg
Vackert att läsa om dessa paradoxer
2013-04-08

    Anki.A
Värmer att läsa denna text... ljuset gillar
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP