Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vackert växer i min trädgård.

Att laga ett trasigt fönster med solljus
Det var vad vi gjorde.

Jag har inte varit hel sedan jag var för ung för att vara trasig
Och du, du var så hel i mina ögon att du hade glömt vad förbättring var.


Så varje gång ditt ljus
Strålade över mig
Genom mig

Så skapade vi de vackraste färgerna
I varje rum av våra liv.

Sen gick du i moln
Och mina sprickor vidgades i kylan
I mörkret.

Och dina försök att vara hel åt mig
Pressade på dina fogar
Tills att även du sprack

Efter en tid var vi inget annat än två trasiga fönster
I samma tomma hus
Två samlingar av skärvor
Som blickade ut över en bortglömd bakgård




Fri vers (Fri form) av Albin Jonsson
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-08 15:09



Bookmark and Share


  dubbelve
Tycker väldigt mycket om den här. Du är duktig på att skriva på engelska och jag gillar de texterna, men du borde skriva på svenska oftare! Det blir en annan känsla på något sätt :) applåd!
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson