Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrerad katt

En brunrandig katt
stryker omkring.
- Vad är det här?

Morrhåren rycker
när katten närmar sig målet.
- Dags för anfall!

Dammet yr, det luddiga djuret flyger,
landar, står still.
Undersöker sedan tingesten som ligger på marken.
- Står det något på det?

Drar med klorna över pappret, tuggar och river lite tveksamt.
Inser sedan med besvikelse,
-Ingen mat?

Med en sista klösning slänger katten pappret ifrån sig.
Det var ju bara en dikt.




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-08 15:13



Bookmark and Share


  Robin V
Haha kul!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg