Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ibland orkar jag inte

känner tröttheten i hela kroppen

den är både fysisk och psykisk

det känns ibland som jag kan

ramla av stolen jag sitter på

när som helst

 

nu längtar jag att all snö ska försvinna

det blir varmt och skönt

längtar efter att få börja gräva

i jorden se det börjar växa i min

rabatt

 

imorgon är det dags att koppla av

då väntar en resa med buss över

dagen ska bli så skönt att se något

annat än det gamla vanliga som

jag har runt omkring mig varje dag

 

kameran ligger framme

hoppas få många fina bilder

på det som jag får vara med om

i morgon

 

längtar till morgondagen mycket

hoppas jag kan sova brukar ha

svårt för det när jag ska ut på

äventyr

 

anits 8 april 2013

 




Fri vers av anits VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 23:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2013-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas du fick ett härligt äventyr...
2013-04-09

  poetryGirl
jag känner igen, var hos doktorn igår, jag har för högt blodtryck, och då får man inte göra allt som man vill...
fin dikt
2013-04-09

  Eva Helene VIP
Njut av dagen och hoppas den blir alldeles lagom äventyrlig! :)
2013-04-09

    ej medlem längre
fint skrivet..önskar dig allt gott
2013-04-09

  Lars Hedlin
Jag berörs av din text!
2013-04-09

    ej medlem längre
Våga bara känna dig svag å <Jesus älskar ju oss då, ja jag väntar också att få fota med min Leica! Ha det....Birger
2013-04-09

  ULJO
Vinterkylan har tagit ett alltför stort grepp om oss, det får vara slut nu. Nu vill vi har vår och vackra blommor att njuta av.
2013-04-09

  aol
nånstans här känner jag igen mej, jagär trött på kylan, bra skaldat vännen,
2013-04-09

  aol
nånstans här känner jag igen mej, jagär trött på kylan, bra skaldat vännen,
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP