Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystanden är härlig!

Tystanden är härlig
stärker tankar

Känslan förmedlas starkare
blickar som säger mer

Vår glada lek tar sin början




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-09 06:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När inga ord behövs...det är gott...
2013-04-09

  Piann VIP
Frederico, har sagt orden.
Jag håller med.
Fint skaldat.
2013-04-09

  Tess74
Så sant
2013-04-09

  Blåbäret
tystnaden bär ett mod som inte alla har
2013-04-09

    ej medlem längre

Tystnaden har mycket i sin korg eller hur ...
2013-04-09

  Alva Johnsson VIP

Som att kura skymning tillsammans.
Underbart.
2013-04-09

  Angela Bohlin VIP
Du har så rätt... tystnaden kan ibland säga så mycket mer...
2013-04-09

  Federico Romano
Tystnad är det som riktiga vänner kan njuta tillsamans..
2013-04-09

  Rise Little One
Man kan alltid förmedla sig även genom tystnad.. Underbar bild som väcker minnen hos läsare...
2013-04-09

    ej medlem längre
"stärker tankar"
Verkligen!
2013-04-09

    ej medlem längre
fint skrivet..
2013-04-09

  Angel of love
Hoppfull och fin.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin