Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dax att göra saker lite anorlunda....


Ge i värme!

Dags att vända trenden
se liven och själarna

Se männsikan
istället för ägodelarna

Se värdet i vänskapen
ta bort klasstillhörighet

Se sammhörigheten och det vackra inre
istället för att ranka ner på det yttre


Se Liv! ;)

Så ska du se att du snart kommer att växa .........





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 461 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-09 08:58



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra
2013-04-10

  Siggesdotter
Kan bara säga en sak - AMEN - och en massa applåder - bokmärker den :-)
2013-04-10

  Chawa VIP
De här orden tycker jag mycket om! Jättefint budskap! :)
2013-04-09

  Carina Bendix
Jättefint, det borde vi alla göra..
2013-04-09

  Ninananonia VIP
Bra!! :)
2013-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka råd...
2013-04-09

  Angel of love
Bra med en extra påminnelse..
2013-04-09

    ej medlem längre
Tänkärda ord.
2013-04-09

  Eva Helene VIP
God uppmaning!
2013-04-09

  Osvalds_Dotter VIP
Bra text!
Och jag för min del väljer att känna med
Hjärtat. Blunda.
Se genom hjärtat :)
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin