Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur en människa plötsligt kan byta karaktär!


Att äta eller att bli äten!

Plötsligt så förvandlades han till ett rovdjur

Och hans bordskick hamnade i skymundan




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-09 09:10



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Jo jo vi människor kan ha många ansikten ...
2013-04-10

  LenaJohansson VIP
bra!
2013-04-10

  agneta pichler
så sant.. *ler*
2013-04-09

  Rise Little One
Det är bra att man ser det...
2013-04-09

  Ninananonia VIP
Ja läskigt.. jag har varit med om sådant.. flera gånger..
2013-04-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
En del spelar
den de inte är
så plötsligt
uppdagas
sanningen där!
2013-04-09

  Angel of love
Ibland säger inte förnuftet stopp!!
2013-04-09

  Tess74
Gillar. Kort men ändå säger den mycket
2013-04-09

  Alva Johnsson VIP
Tyvärr avslöjar många sitt "rätta jag"
vid olämpliga tillfällen.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin