Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beauty with pain




försöker hitta styrka i sådant som är vackert












men det som är vackert kan också göra ont




Övriga genrer av solvarg
Läst 315 gånger
Publicerad 2013-04-09 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg