Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min värld

I min värld där talar träden, vinden viskar och fåglarnas sång har betydelse.
I min värld där dansar älvorna i morgondimman och drakar sveper över himlen.
I min värld finns troll i skogen och tomtar på loftet, hästar har vingar eller långa vita horn.
I min värld är det bara fantasin som sätter gränserna.

Men i min värld finns ett monster, och det monstret är människan.
I min värld är människan den ända ondska som existerar.

I min värld är Naturen vacker, harmonisk och genialisk,
och människan hör inte dit.




Fri vers av solvarg
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-22 21:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnan i formen utav gudinnan äre så en del av den vackra divina naturen, som bör hedras, dyrkas, uppskattas.

mannen däremot...
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg