Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets skådespel

Kastar mig genom elden
En lågas flackande sken
Dansande skuggor i ljuset
Leker på skymningens scen

Nattens tårar rinner
Då mörkret faller på
Solen lämnar himlen
Och klockan slutar gå

Själen sjunger en sista sång
En sorgens melodi
Döden apploderar
När livet är förbi

Men att akten är över
Och ridån sänkes ner
Betyder inte slutet
För den som vill se mer

En ny början nalkas
Den är det du som styr
Du får själv bestämma
Ditt eget äventyr




Bunden vers (Rim) av solvarg
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-10 00:32



Bookmark and Share


    Tollwut
Den här var riktigt bra!
2013-06-13

  Linda CH VIP
Snyggt skaldat!
2012-06-10

  mare VIP
Bra !
2012-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag ser döden som en befriare.

Bra skrivet!
Kul att det fortfarande finns de som vågar trotsa snobbkonventionerna genom att skriva på rim. Det anses ju tydligen inte fint nog i vissa elitistiska kretsar.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg