Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inre mörker

munnen ler

men själen

är
svart

ett tomrum

fyllt
av

ledsna skratt

är
ekot

av tårar

som fallit

i natt





Fri vers av solvarg
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-23 20:17



Bookmark and Share


  flygia
vackert och okonstlat skrivet.
om svåra ting.
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg