Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar sm kom under min utflykt igår eget foto


Att våga

 

att våga vara stilla

lyssna till tystnaden

när dagen känns ensam

och tung

 

att våga vara ensam

och lyssna inåt

ta till sig känslan

som kommer just då

 

att inte vara rädd för sig själv

och det som ensamheten

ibland för med sig

 

vågar jag det

det tror jag att jag gör

då vågar jag det mesta

 

 

anits 10 april 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-10 15:23



Bookmark and Share


  HelenaW
skönt att vara i sin ensamhet ibland och lyssna inåt..
2013-04-18

    ej medlem längre
Fina funderingar....
2013-04-11

  aol
det är i ljust tystnaden man kan gå in i sej själv,
2013-04-10

  Eva Helene VIP
Fina kloka tankar.
2013-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Många flyr från tystnaden för att så mycket jobbigt flyter upp till ytan när det blir tyst.
2013-04-10

  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfullt!
2013-04-10

    Birgersdotter VIP
Så sant och riktigt
2013-04-10

  Piann VIP
Så sant min vän.
Genom tystanden,
känner man sitt sanna jag.
Det är som meditation.
Bra skrivet.
2013-04-10

  Tarantaran
Precis..
" inte vara rädd för
sig själv "..bra sagt
tänk om man var det,
då skulle man vara
rädd för alla andra
också..de är ju
likadana..jag tror
att det är bra att
lyssna inåt..höra
sin röst..hur stark
den är..!
2013-04-10

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"
2013-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärda ord du skriver...att ta steget och våga...då blir man stark...
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP