Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på en av mina älskade stigar


Dagarna

 

gårdagen den har jag

lagt bakom mig

 

dagen idag är som

ett oskrivet blad

i mitt anteckningsblock

 

morgondagen är ännu

långt borta

den är det ingen ide

att jag bekymrar mig över

 

dagen i dag den är nu

att leva i nuet

det är det som

är viktigast för mig

 

 

anits 10 april 2013

 

                                                         




Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-10 15:32



Bookmark and Share


    Yarissa
Fint
2013-04-11

  Eva Helene VIP
Kloka ord här.
2013-04-11

    ej medlem längre
Fint!
2013-04-11

  Bibbi VIP
Bilden helt fantastisk.
2013-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Det är viktigt att vara närvarande i det man är och gör.
2013-04-10

  Lars Hedlin
Bra textat
2013-04-10

  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP