Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visualisering till låns!

Vad hände med känslan?

Den kom och sen falnade den ut

Blev det inte som du tänkt?

Jag står kvar undrandes




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 352 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-10 16:12



Bookmark and Share


  Kim VIP
Finns det känslor som är eviga och oförändrade? Nej utveckling är nog att man går vidare, släpper taget. Ser i en annan vinkel.
2013-04-11

  anits VIP
Mycket berörande
2013-04-11

  Angel of love
Berör!!
2013-04-11

    Birgersdotter VIP
Frustrerande
2013-04-10

  Ninananonia VIP
Berör..
2013-04-10

  Carina Bendix
Ibland vet man inte själv vart en känsla tar vägen, man undrar precis lika mycket som partnern, bra text..
2013-04-10

  Maj-Lis VIP
Fint...om man bara visste vart den tar vägen
2013-04-10

    ej medlem längre
Ord som talar övergivenhet och sorg.
2013-04-10

  Siggesdotter
Känslan kan vara som vinden - vart kom den ifrån och vart tog den vägen...då är kommunikationen nödvändig! Utan frågor - inga svar!!
2013-04-10

  Federico Romano
Då är vi flera..
2013-04-10

  Rise Little One
Det undrade jag också ;)

En fin text att grubbla över ...
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin