Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka om havet


Vi fruktar havet.
Rädsla för att vågorna
ska föra oss ut.
Kanske är det vågorna
som vill komma till stranden?




Bunden vers (Tanka) av Klara Hurtig
Läst 477 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-11 08:11



Bookmark and Share


  Ritva
fint!
2013-04-14

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-04-13

  Bo Lövhalka
Målande och underbart!
2013-04-13

  Federico Romano
Kanske vågen för oss hem..
2013-04-12

  Bibbi VIP
Så fin tanke.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Klara Hurtig
Klara Hurtig