Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På åkern


Potatisplockning.
Gummorna har böjda ryggar,
rafsar med jordiga, knotiga händer.
Vart de sig i världen vänder
årets vindsnurra vidare går,
från år till år.




Fri vers (Fri form) av Klara Hurtig
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-21 13:06



Bookmark and Share


  Maria T
Så är det, år från år
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Klara Hurtig
Klara Hurtig