Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter från en piket. Nummer 2. Ett rutinuppdrag.


Vad nöden kräver

När jag slår det tredje slaget
börjar jag tänka på Bottenviken

Jag har aldrig varit där
men snöröken över isen
måste vara som min batong
Ren och odiskutabel
Alltid på väg

En dag ska jag åka dit och fiska




Fri vers av Polisen
Läst 727 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-18 17:28



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja en liknelse är ett sätt att undkomma !
2011-05-14

  queenia
.. våra inre världar är som spegelbilder av verkligheten.
2011-04-21

  Nanna X
Jag ler och kommer att tänka på en gammal Lindeman:
- Och om det kommer en liten tant, och säger att Jesus lever?
- Då slår jag henne med batongen.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Polisen
Polisen