Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är polisen ledig och tänker på olika saker.


Polyester och grus

Man

kan inte

rimfrost

viskande

andetag

slöjor i vinden

kyssar och smek

Man

kan helt enkelt inte

vandra

söka

känna

darrande

öppna sår

stapla vackra

ord

på varandra

och förvänta sig

att det ska bli

vackert

Ge mig polyester och grus




Fri vers av Polisen
Läst 650 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-21 12:04



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Hahaha! Det är var fan det roligaste jag hört sen jag konfirmerades! :)
2013-05-11

  Nanna X
har ni inte polyester i uniformerna?
2013-05-09

    ej medlem längre
Tycker om följdspelet i texten.
2012-10-20

  Tillbringaren VIP
Gillar att upptäcka en Polispoet som kan beskriva verkligheten rått, enkelt och ändå med finess. Gut!
2012-04-14

  queenia
ja det gjorde den verkligen.. vill även jag ha mera...
2011-05-09

  Sturesdotter
Smack! Där satt den, förmedlar en känsla som går rakt in
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Polisen
Polisen