Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Polisen är trött och vill åka till Kreta...och det där med att välja kategori...vad är det för jävla påhitt? Det här är en receptsamling.


Let's make a deal

Om du skriver en dikt
ja, precis en dikt
den behöver inte vara så där speciellt bra eller så, på nåt vis, typ
det viktiga är att du skriver en dikt
släng med några adjektiv som
dunkel, dimhöljd, svävande, elektrisk
ja, förresten, ta vilka adjektiv du vill
typ
det viktiga är att du skriver en dikt om att längta, hoppas, sakna
skriv en dikt, men om du tar med
adjektiv som blå, gnistrande, pulserande
typ
och slänger med substantiv som kärlek, längtan saknad
typ
så förstår vi alla när vi ska känna saker
som pålagda studioskratt i en tv-såpa
typ
rimma gärna om du kan
då blir det ju huxflus poesi också
odiskutabelt
ja för fan, skriv en sån dikt
så ska jag jag säga att den är bra
ja, jag ska skriva att den är fantastisk
du ska få en guldstjärna
typ
skriv lite om rakblad, död och lite annan skit
typ
så får du en kram också
det viktiga är att du skriver en dikt
och att jag skriver en dikt
som är precis likadan
typ
den behöver inte vara speciellt bra
om jag gör det så kan du skriva att jag är fantastisk
bra och underbar
vilket perfekt framgångsrecept det där skulle vara men det är väl en alldeles för djärv tanke
det där skulle väl aldrig fungera




Fri vers av Polisen
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-11 23:52



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Självcensur typ :) berätta vad du vill slippa komma ihåg, typ? :)
2014-02-20

    jmn
brilliant laddie! (ps. min version av den här är "du var mitt allt")
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Polisen
Polisen