Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter från en piket. Nummer 6. Falkgatan 14a


Snutjävel

Är mina tänder hela?

En gång hade han varit framgångsrik arkitekt
Nu låg han i trappuppgången
Oförskämd och rädd

Är mina tänder hela?

Han ville prata om fotokonsten
Richard Avedon på speed
Blodig och störd

Är mina tänder hela?

Man ska inte säga till folk
att de går som dom har
en kuk i röven





Fri vers av Polisen
Läst 738 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-19 15:51



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Så träffsäker och vasst!
2011-05-14

  queenia
dina ord känns! Kommer läsa mer från dig!
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Polisen
Polisen