Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är Polisen ute i förorten och lägger örat mot marken


Inte heller i kväll

Jävla vegetarianer
nu rear dom ut grönsaker
igen på Coop
Titta en helsidesannons

Du ska inte läsa sånt där
sa vitkålsmamman
till sin son
Hade du inga läxor

Vitkålspappan gör entré
det är väl bra
att han är engagerad
Det är viktigt i den åldern

Två timmar senare
den dubbelarbetande vitkålsmamman ligger i sin säng
tror du att han knarkar
Vitkålspappan har svarta strumpor

Det var länge sedan nu
vadå du vet nä vadå men du vadå det där vadå som alla gör
jaha det där
Nä dom är såna nu för tiden

Vitkålsmamman gör plats
vitkålspappan ser inte för han tänker på all ondska i världen
den mjuka bädden
Vikt för honom

Kom Ville Vitkål
Kom Ge Mig Urtidsvrål
i morgon är det barnbidrag
Kundvagnar på rad

Vitkålspappan ligger vaken
Vitkålsmamman längtar svårt
Grönsaksstånd
Håll mig fången




Övriga genrer av Polisen
Läst 398 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-30 18:33



Bookmark and Share


  queenia
bra! :D
2013-10-18

  Polisen
Gärna för mig. Det låter som en rolig turné.
2013-10-01

  Jordgubbsodlare
Hahaha! Du och jag borde åka runt i skolorna och föreläsa tillsammans med RFSU och dela ut broschyrer mot narkotika och gratis kondomer!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Polisen
Polisen