Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en farstu


- Är det du som har mitt hjärta?
Jag lämnade det väl här
när jag senast gick?

- Jadå, det är jag som har ditt hjärta
i tryggt förvar. Och mitt
har jag lämnat hos dig.




Fri vers (Fri form) av Klara Hurtig
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-08 12:49



Bookmark and Share


  Maria T
Så vackert.

Skriv mer!
2013-11-10

    Dan Myrbeck
Å så fin!
2013-05-16

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Klara Hurtig
Klara Hurtig