Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor kan göra ont!

Tvivel uppstår ibland
när man kommer lite för nära

Känslor kan göra ont
även de i kärlek

Frågan är då:
Vad ska man göra för att föra det vidare?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-11 15:41



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Ja, kärlek kan göra jättont..man kan försöka förstå varandra,försöka se vad som får partnern att må bra, vara lyhörd, inte såra, försöka lita på varann och inte ställa krav eller ge dåligt samvete..bra dikt!
2013-04-11

  Maiah VIP
håller med... mycket ont...
2013-04-11

  Angel of love
Känslor i kärlek är de som smärtar mest!
2013-04-11

  agneta pichler
så sant..

man måste vara lyhörd..
och inte ssåra varadra..
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin