Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsluten i kärlek!

Att vara omsluten i kärlek
är större än något annat

En smekning på naken hud
Kan ibland göra oss härligt gott

Ett möte mellan två trånande
i gemensam attraktion

Tacksam för vad stunden gav ……




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-11 15:42



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vackert om närhet och ömhet!
2013-04-11

  Carina Bendix
Det finns inget vackrare och underbarare än kärlek och närhet! Härligt skrivet! :)
2013-04-11

  Maiah VIP
fin stund....
2013-04-11

  Tess74
Så sant. Otroligt vackert skrivet
2013-04-11

    ej medlem längre
Vackra tankar.
2013-04-11

    ej medlem längre

Vackert Lars ...
2013-04-11

  Angel of love
Väldigt fin, ja närhet är viktigt.
2013-04-11

  Angela Bohlin VIP
Fint skrivet... men lite ger mersmak och mycket vill ha mer...
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin