Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kanske

  

kanske var det bara det

att jag hade en dröm

om dig, och att du strök mig

över min kind, med ditt finger

 

det kändes som en sinnlig beröring

i den ödsliga trädgården

med all sin gröna växtlighet

det kändes som Gud var där

skänkte mitt sinne ro

 

all längtan kan kännas svår

när det värker av ensamhet i själen

kanske var det i drömmen

jag satt ensam på ett skakande tåg

som förde mig till platser

jag inte visste fanns

 

kanske var det mörkret

som gjorde mig sårbar

så jag kröp ihop på sätet

och lät tårarna rinna

så hörde jag sången ljuda

en änglakör väckte mig

ur drömmarna

 

plötsligt var allt som vanligt igen

 

 

anits 11 april 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-11 22:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å, så vacker.
2013-04-14

  Bo Lövhalka
Vackert!
2013-04-12

  Ljusletaren
Vacker bild och vackra ord om saknad kärlek.
Du är värd allt gott/ kram
2013-04-12

  Eva Helene VIP
Ord som rör vid mitt hjärta, mycket fint skrivet!
2013-04-12

  Lars Hedlin
Verkligen varmt och fint :)
2013-04-12

    ej medlem längre
My fint!
2013-04-12

  aol
fint skaldar du i drömmars väv,
2013-04-11

  Piann VIP
Fin dikt.
2013-04-11

  Tarantaran
Vackert skrivet..
Det är härligt att
drömmar finns
också..man kan
få allt i dem!
2013-04-11

  Christine Sabel
Underbar dikt
2013-04-11

    ej medlem längre
Varma Ord.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP