Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester

Spår i sanden
Rester från svunna tider

Varje avtryck
Kan berätta en historia
För den som vill höra

Vårt gemensamma nu
Är format av då
Inget sker av slumpen




Fri vers av AA VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-12 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP