Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P Que


Que

Min lilla lurviga, mysar katt.
På fyra ben, en vandrande skatt.

Vill hålla dig en sista gång.
Gosa i snävt omfång.

Visst var du lite jobbig ibland,
men stramade endast det starka band.

Så det är här på vägen vi skils åt.
Onekligen ledsen, blues är mer än en låt.
Som vanlig så åstadkoms ingen gråt.




Bunden vers (Rim) av James Gija Bollea
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-12 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea