Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angel of love

Without looking into your eyes
I realize
you are an angel in disguise.

An angel of love,
an angel from above.

But you are not looking down
on anybody.
You are looking up
to the possibility
of a world of love
and tranquillity
for everybody.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 822 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-04-22 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart fin om en otroligt vacker ängel.
2014-07-10

    ej medlem längre
Denna var lika vacker. Hon är nog speciell.
2014-01-28

  Tess74
Vackert för tusan!
2013-09-02

  M M Mannheim VIP
Ja sådana änglar behöver vi. Det låter verkligen att du har mött henne!
2013-08-28

    ej medlem längre
Väldigt vackert skrivet :)
2013-08-13

  Angel of love
Stort grattis till mest bokmärkta!! :)
2013-05-06

    ej medlem längre
Kan bara hålla med..en ängel i förklädnad
kanske..men framförallt en ängel att se på !!!


2013-04-27

  Nina.H
Härligt! Vilken ängel! Så bra skrivet
på engelska dessutom! Imponerande!
2013-04-26

  Maj-Lis VIP
Vackert om änglar
2013-04-24

    ej medlem längre
Wonderful!
2013-04-23

  Angel of love
Kan inte mer än säga, en otroligt vacker text!
2013-04-22

    ej medlem längre
Vackert skrivet om kärlekens ängel.
2013-04-22

  Angela Bohlin VIP
Ja, Änglar finns
2013-04-22

    ej medlem längre
Ja, sådana änglar, eller vardagshjältar behövs! Storslagen text om att se med kärlekens ögon.
2013-04-22

  mysing
ibland räcker det att veta i hjärtat..

2013-04-22

    ej medlem längre

Så vackert strålar dina rader
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck