Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet Han gav dem

 

 

Landet som Han gav dem

är inte fritt.

Det är inklämt

mellan fiender.

 

Men långt borta

finns vänner till dem

spridda runt globen.

 

En gång

för inte så länge sedan

försökte någon att bränna

deras historia.

 

Utplåna liv

är människan mäktig.

 

Men ännu finns kraften

som kan bygga landet

som Han gav dem.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-12 15:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det Han har lovat det håller Han...
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP