Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra värt

 

 

Så vackert

så långt som ögat kan se,

så kan vi se världen.

 

Någonstans i en avlägsen framtid

finns det vackra kvar.

Men förstörelsens krafter

lever och frodas

mitt ibland oss.

 

Vi kan inte alltid se den

men ibland visar den sig.

Öppen och avslöjad

visande sin grymhet.

 

Grip tag i kraften

som ger oss det vackra,

så långt som ögat kan se.

 

Ännu finns tid

ännu finns möjligheterna.

De förstörande krafterna

är veka och fula.

 

Se dig omkring

så ser du dem

även om de ibland blir osynliga.

 

De är förstörbara

och vi har kraften.

 

Så vackert

så långt som ögat kan se,

så kan vi se världen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-12 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP